ROK Zator szuka firmy, która zajmie się obsługą gastronomiczną Święta Karpia 2023!
Zakres oferty gastronomicznej na imprezie Święto Karpia Zator 2023 1-2 lipca 2023
1. Zorganizowanie ogródka gastronomicznego:
– stoiska spożywczo – gastronomiczne (dania plenerowe w tym ryby, piwo lane, puszkowe)
– stoiska z lodami gałkowymi, ew. włoskimi
– stoiska z watą cukrową, popcornem
– sklepik ze słodyczami i napojami
Punkty gastronomiczne mają być rozłożone wg specyfikacji:
- ogródek gastronomiczny (min. 900 miejsc, Plac Marszałka Józefa Piłsudskiego, według opracowanego schematu organizacji ogródka (ze szczególnym uwzględnieniem dróg p/p):)
Gastronom może ustawić na płycie rynku małe urządzenia gastronomiczne (typu wata, popcorn) wyłącznie po ustaleniu z organizatorem.
Stoiska handlowe (poza spożywczymi) pozostają do wyłącznej dyspozycji organizatora.
3.Gastronom zobowiązuje się do :
– zorganizowania bezpłatnie w dniu 1 lub 2 lipca 2023 bankietu dla 40 osób, w miejscu wskazanym przez organizatora,
– przygotowania min. 900 miejsc siedzących wraz z parasolami
4.Organizator informuje, że na płycie rynku będzie ustawiony przez organizatora Regionalny Stragan Karpiowy ze stoiskami kulinarnymi (potrawy z ryb i potrawy regionalne).
Płyta rynku zostaje do wyłącznej dyspozycji organizatora.
5. Oferta musi zawierać:
– proponowaną kwotę brutto za wynajem placu na zorganizowanie ogródka gastronomicznego (w pakiecie z browarem)
– specyfikację ogródka
- referencje,
- informacje o organizowanych ogródkach gastronomicznych na dużych imprezach – mile widziane załączniki w postaci fotograficznej,
- informacje o posiadanym wyposażeniu – najlepiej poparta dokumentacją fotograficzną,
6. Ofertę należy złożyć do 24 marca 2023 r. do godz.15.00 do Regionalnego Ośrodka Kultury Doliny Karpia w Zatorze:
- osobiście lub e-mailem sekretariat@rokzator.pl (proszę o potwierdzenie telefoniczne)
- pytania proszę kierować do Elżbiety Mostowik, tel.338412166
7. W terminie do 30 marca 2023 r., po analizie nadesłanych ofert organizator wyłoni gastronoma, bądź zadecyduje o przeprowadzeniu dodatkowego etapu. Wszelkie informacje zostaną przekazane telefonicznie lub e-mailem.
Zapraszamy do współpracy. ROK Zator